SEER Rockdust – Mineralsk gødning til jord og kompost

Hvad er Rockdust?

Rockdust er det engelske ord for stenmel og består af 4,2 millioner år gammel knust vulkanisk sten. Det indeholder mindst 50 mineraler og spormineraler som mennesker og planter behøver.

Sundere og større udbytte

Ved at tilføje Rockdusk til jorden, bliver planterne meget mere sunde og der opnås et større udbytte, selv i en meget nærringsfattig jord. Det giver et højere indhold af mineraler i ex. grønsagerne og bedre smag.

Bedre økonomi, mindre vandforbrug

Det holder på fugtigheden i jorden, så det ikke er nødvendigt at vande så tit, hvilket spare dig penge og er godt for miljøet.

Økologisk og biodynamisk

Det har en bedre modstand mod sygdom og dermed fri for syntetiske kemikalier. SEER Rockdust er økologisk og biodynamisk certificeret i Skotland.

SEER Rockdust ® forbedrer:

Samlet udbytte, sundhed og vigør, smag og aroma, blomsterkvalitet, næringsværdi, holdbarhed, skadedyrsresistens, sygdomsresistens, tørkeresistens, mikrobiologisk aktivitet, mængden af orme.

Til alle jordtyper

SEER Rockdust er en strøelse der gavner alle typer jord og pH. Strø det jævnt ovenpå jorden. Bland det med øverste jordlag med en rive eller lad orme og vejret gøre arbejdet. Kan tilføres hele året uanset planternes vækststadie.

Vi har det du har behov for:

Vi har indkøbt et større parti af SEER Rockdust og kan derfor levere i alle mængder afhængig af dit behov. Vejl. udsalgspris: 450 gr. – DKK 49,- plus levering, sække á 20 kg – kr. 249,- plus levering. Der er mulighed for at spare leveringsomkostninger ved at afhente det hos os, efter nærmere aftale.

 

Se en video med SEER Rockdust danske undertekster

Se flere info på: www.rockdust.dk