Supervision / Lær nyt


Er for dig med som har lyst til at holde dig opdateret og udvikle dig personligt, det er for dig som har deltaget på et kursus hos os og få dig som har lyst til at “snuse” til hvad vi laver og hvad vi evt. kan hjælpe dig med og måske kunne en Kranio Sakral behandling/kursus være noget for dig?

SuperVision kan indeholde et bredt spekter af de mange forskellige af klinikkens behandlingsformer, sund kost, velværes produkter og sund livsstil.

Dine ønsker

Aftenen tager udgangspunkt i de fremmødtes ønsker og behov og kan derfor varierer fra gang til gang.

Det er en aften med læring og give og få en behandling
Du giver og øver dig i at give en behandling og dermed får du også en behandling, er du blot til at “snuse” til om det er noget for dig, bliver der taget hensyn til dette også. Du kan derved hurtigt komme til at prøve den nye viden af i praksis som du får fra supervisionen.

Få svar på dine spørgsmål?

At lære noget nyt kan give anledning til mange spørgsmål, dem kan du få et svar på her af os og få værdifulde erfaringer fra de andre deltager også, som kan være til stor hjælp uanset hvor om du er helt ny eller har mange års erfaring i fagområdet.
Supervision er en måde, hvor man arbejder med, at få skabt et overblik over ens faglige måder at forstå og handle ud fra. Derfra bliver det muligt at finde andre handlemuligheder, nye vinkler, ny viden og ikke mindst ny energi.

Vi glæder os til at se dig og give dig ny inspiration

Tilmeld dig nu på 9898 8200 eller 9791 2811 eller kontakt@molholt.dk, pris 100 kr.

Tid og sted

Poulstrup – den 1. mandag i måneden – kl. 19 – 22
Thisted – den 2. onsdag i måneden – 18.30 – 22

Pris

Kun 100 kr. inklusiv kaffe/the og evt. lidt brød