Kursus KRANIO SAKRAL TERAPI 1.

Lær hvad Kranio Sakral Terapi er og hvordan du kan behandle dig selv og andre. Adgangskrav: Lyst til at lære nyt. Prisen er inkl. kursus på 1 weekende (1.1 ) og inkl. kursusmateriale og forplejning; morgenmad, frokost, eftermiddag kaffe, frugt og drikkelse. Priser for begge weekender er (4800 kr). Tilmelding på
Tlf. 97 91 28 11

1.weekend – pris 2400 kr.

KST 1.1.: 13.- 14 .- 15.   APRIL 2018.

KST 1.2.:   11. – 12. – 13.   MAJ 2018

 

KURSUS I KRANIO SAKRAL TERAPI 2.

Adgangskrav: KST 1.2 eller tilsvarende niveau fra anden udbyder. Prisen er inkl. kursus på 2 weekender ( 2.1. og 2.2.) og inkl. kursusmateriale og forplejning; morgenmad, frokost, eftermiddag kaffe, frugt og drikkelse. (4800 kr). Tilmelding på Tlf. 97 91 28 11

1.weekend – pris 2400 kr.

KST 2.1:   1. – 2. – 3.  JUNI 2018.

KST 2.2.:   22. – 23. – 24  JUNI 2018.

KRANIO SAKRAL TERAPI TIL BØRN

Adgangskrav: KST 1. og 2. eller tilsvarende niveau fra anden udbyder. Prisen er inkl. kursus på 1 weekend og inkl. kursusmateriale og forplejning; morgenmad, frokost, eftermiddag kaffe, frugt og drikkelse. (2400 kr). Tilmelding på Tlf. 97 91 28 11

 

Underviser er Helge Fynshave

Tilmeld dig nu

Vi glæder os  til at se dig
Med venlig hilsen
Helge Fynshave
www.molholt.dk/

POULSTRUP / VRÅ
(Mølholt Helsecenter, Bækvej 20, Poulstrup, 9760 Vrå)


 

Gode livsRåd og Økologisk Aronia af Carsten Vagn-Hansen

Jeg spiser Aronia hver dag sammen med sin morgengrød, udtaler Carsten Vagn-Hansen og giver dig råd til til din hverdag:

Gode livsråd:

 1. Planlæg ordentligt, og vær så, hvor du er, med din fulde opmærksomhed. Så får du al den tid, du har brug for, og slipper for unødige bekymringer for fremtiden og ærgrelser over fortiden. Livet er her og nu, ikke i går eller i morgen. Men du er også nødt til at investere i din fremtid.
 2. Vær opmærksom på din vejrtrækning. Mange mennesker trækker vejret for meget og udlufter dermed for meget kultveilte (kuldioxid) fra blodet. Det medfører sammentrækning af de ubevidste muskler i blandt andet lungernes luftrør og pulsårernes vægge. Det kan medføre astma og for højt blodtryk.
 3. Har du en dårlig dag, så træk med dine ansigtsmuskler dine mundvige helt ud til siden. Du kan så ikke lade være med at smile, du får det godt, og dine omgivelser får det også godt. Smilet går lige ind til dit følecenter i hjernen.
 4. Husk også at give dig selv kredit for alt det gode, du selv gør. Det er godt at kunne se sig selv i spejlet og sige: ”I dag har jeg gjort livet gladere og lysere for andre”.  Sig samtidig højt til dig selv: ”Du er god nok”.
 5. Undgå så vidt muligt al raffineret kost og kost med tilsætningsstoffer, farvestoffer, sødestoffer, konserveringsmidler etc. Vælg så vidt muligt en økologisk eller biodynamisk kost. Den indeholder meget mere af det, du har brug for, end traditionelt dyrkede madvarer, og du undgår sprøjtemidler mm.
 6. Spis en grov, fiberholdig kost, seks hundrede gram grønt og frugt hver dag og lad være med at koge og stege det, så enzymer og vitaminer samt smagen bliver ødelagt. Maden skal ikke slås ihjel. Råkost er sundt. Spis krydderurter og krydderier, der er kraftige antioxidanter og giver maden en god smag. Spis varieret, men ikke mere end du har brug for.
 7. Spar på mættet fedt (mælkefedt og fedt fra dyr), men brug gerne økologisk, kærnet smør med måde, da det også indeholder mange sunde fedtsyrer. Men det skal være rent smør. Hold dig helt fra margarine. For meget mættet fedt og margarine øger smerter i kroppen. Vælg økologisk kød.
 8. Til stegning vælg økologisk, kærnet smør og olivenolie. Til langtids stegning er kokosfedt/olie af god kvalitet meget fint. Kokosfedt et mættet, men sundt fedt, der ikke ødelægges af høje temperaturer.
 9. Sørg for at få nok af det sunde fedt: Olivenolie, avocado, fed fisk, fiskeolie, mandler, nødder, hørfrøolie og kæmpenatlysolie. Fedtsyrerne heri dæmper smerter i kroppen og er vigtigere end vitaminer. Det er først og fremmest omega-3 fedtsyrer, du har brug for. Tag evt. et dagligt tilskud af sunde olier, for eksempel fiskeolie af god kvalitet, Nutridan Strong citron, Livets Olie eller Udo’s choice. 1-2 spiseskefulde. Vær ikke bange for at tage på af dem. Du vil tværtimod tabe dig, hvis du har brug for det. De sunde fedtsyrer øger din forbrænding og modvirker trang til sød mad og til at spise for meget.
 10. Dine medfødte evner/talenter må du med koncentration og arbejdsomhed til stadighed udvikle, så du øger din viden til gavn for andre.
 11. Hav respekt for alt levende – dine medmennesker, dyr, fugle, planter og træer. Alle har krav på din respekt, ligegyldigt hvem de er, eller hvad de er.
 12. Pas på miljøet. Husk du selv er en del af det.
 13. Husk, du er et værdifuldt menneske. Der er brug for dig, så længe du lever.
 14. Start hver morgen med at trække vejret dyb.

Disse Livsråd og meget mere kan du finde på radiodoktoren.dk, samt på de foredrag, som han holder rundt om i Danmark.

Mølholt Helsecenter Tip: Aronia kan virke lidt farvende på plastfyldte tænder, så skyld din mund efter med lidt rent vand.