Kranio sakral terapi i stedet for medicin – Naturli.dk

Nu forskes der i Danmark for at at se om Kranio  Sakral terapi virker, læs mere i artiklen

Artikel: Helge havde 20 års jubilæum i år 2017

I år kan Helge Fynshave og Mølholt Helsecenter fejre 20 års jubilæum som kursuscenter & alternativ behandler. Helge er uddannet og har arbejdet indenfor sundhedssektoren som Pleje-sygehjælper. Han har altid haft en stor interesse i sundhed og alternativ behandling. En helt ny verden åbnede sig for ham da han i 1992 blev uddannet NLP Master tranier. Så i 1993 startede Helge Fynshave et Helse-behandlingscenter med den alternative behandlingsform NLP-Terapi. Det viste sig hurtigt at det var det rigtige valg og at der var et stort behov for Helsecenteret. Han blev opsøgt af mennesker med mange typer af livets problemstillinger. Det kunne f.eks. være eksamensangst, chok, tandlægeskræk, indlæringsvanskeligheder m.fl. Året efter i 1994 startede Helge på behandlingsformen Kranio Sakral Terapi og det var helt i overensstemmelse med hans Holistisk menneskesyn om \’Det hele menneske\’.

Ønsket om at gøre en forskel

Helge Fynshave har altid være drevet af, ønsket om at gøre en forskel for det enkelte menneske. Og som han udtaler; Er han glad for igennem de 20 år at have fået lov til at hjælpe så mange mennesker. Jeg er også taknemmelig for, den tillid som klienterne har vist mig, ved at dele deres historie og problemer med mig. Det har været udfordrende og spændende, at behandle så mange forskellige problemstillinger, sygdomme m.fl. og så vidt muligt, altid med et godt resultat. Det er en rigtigt god oplevelse for mig når personer kommer med smerter og jeg så kan afhjælpe dem, så de kan gå herfra med glade øjne. Der mange succeshistorier igennem årene på hvilken forskel det har gjort for det enkelte menneskets liv.

Kombinationbehandling & 2 faste behandlere

I dag består en behandling typisk af en bred vifte af flere forskellige behandlingsformer, såsom NeuroFysiurgsik Terapi, Kranio Sakral Terapi, NLP Terapi, BARS, Tanke Felt Terapi m.fl. I en behandling kommer man langt omkring og de enkelte former kombineres efter den enkeltes behov og problemstillinger. Vi har for eksempel opnået gode resultater med Piskesmæld, Sportsskader, Migræne, Ordblidhed, Hormonforstyrrelser m.fl. Helge Fynshave og Line Graa er faste behandler på de 3 klinikker i henholdsvis Poulstrup, Thisted & Hadsund (Havndal). Line behandler som Helge i mange forskellige behandlingsformer og har gjort det i mange år.